Statistici site  85.5%Romania Romania
8.9%United States United States
0.8%China China
0.6%Italy Italy
0.5%Portugal Portugal

Today: 19
Yesterday: 12
Last Week: 65
Last Month: 331


   

Brelocuri

   Firma noastra are o bogata experienta in realizarea si personalizarea diverselor modele de brelocuri, special concepute pentru nevoile beneficiarilor. Campanii publicitare, aniversari, inaugurari, conferinte, vizite importante, expozitii sunt numai cateva exemple tipice ale unor ocazii in care se poate oferi fiecarui participant un breloc personalizat. Deasemenea se pot realiza brelocuri speciale pentru numerotarea camerelor institutiei (in mod special pentru hoteluri).

   In prezent producem brelocuri prin turnare sub presiune a metalelor neferoase, urmata de diverse procedee de finisare, dintre care amintim:

* galvanizare
* emailare
* serigrafie
* lăcuire.

   In continuare puteti vizualiza cateva modele reprezentative ale unor brelocuri produse de firma noastra pentru diversi beneficiari.

 

 

   
brelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuribrelocuri
   
© SC ACCESORII PROD SRL - 2011
Live tracking and statistics